Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی‌اکبر اسدی پویا با ۴۷ سال سن تنها پزشکی است که نه‌تنها از ایران که از غرب آسیا توسط انجمن جهانی صرع به کمیته علمی جهانی کووید ۱۹ دعوت‌شده است.

به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، این پزشک شیرازی که فلوشیپ فوق تخصصی صرع و تشنج است، عضو هیئت‌علمی و استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی شیراز و همچنین عضو هیئت‌علمی دانشگاه Jefferson است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 اسدی پویا در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس در شیراز، بیماران مبتلابه صرع را که به بیماری کووید ۱۹ نیز مبتلا می‌شوند دارای شرایط ویژه‌ای می داند و اظهار داشت: صرع یک بیماری مغزی است که در آن، سلول‌های مغز به‌صورت غیرطبیعی عمل می‌کنند و در مدتی کوتاه به‌صورت حمله‌ای، فرد دچار اختلال هوشیاری، حرکات غیرطبیعی و علائم دیگری می‌شود که با توجه به مصرف داروهای ضد تشنج، درمان وی در صورت ابتلا به کرونا ملاحظات خاصی می‌طلبد.

وی افزود: با توجه به‌پیش بینی‌های صورت گرفته ویروس کرونا فعلاً میهمان کشورهای مختلف دنیا خواهد بود و جز در صورت کشف دارو و واکسن راه دیگری برای از بین بردن آن وجود ندارد.

اسدی پویا بابیان اینکه داروهای بسیاری تاکنون برای درمان کووید ١٩ در حال آزمایش است، گفت: تا زمانی که به‌طور یقین این داروها تائید و وارد بازار نشوند جز پیشگیری راه درمانی برای مقابله با ویروس کرونا وجود نخواهد داشت.

اسدی پویا که عضو کمیته جهانی صرع نیز هست به دلیل انتشار مقالات علمی و فعالیت‌هایی که در حوزه بیماری کرونا انجام داده به کمیته جهانی کووید ۱۹ دعوت‌شده است.

وی دراین‌باره اظهار داشت: یک مقاله در مجله علوم نورولوژی درباره علائم مغز و اعصاب در کووید ۱۹، به چاپ رسیده است و سه مقاله دیگر تحت عنوان کووید ۱۹ در بیماران مبتلابه صرع، درمان تشنج در کووید و کووید در بیماران تشنج عصبی تحت بررسی قرار دارد.

 استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین درباره صحت یا عدم صحت اینکه کرونا یک ویروس جهش‌یافته و یا بیوتروریسم است، بیان داشت: طبیعتاً وقتی مشکلی پیش می‌آید که حرف‌وحدیث درباره آن بسیار است بازار شایعات نیز داغ می‌شود همچنان که درباره ویروس کووید ۱۹ هم همین اتفاق افتاده است و کسی نمی‌داند این ویروس یک ویروس جهش‌یافته است یا خیر.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: صرع پزشک ایران شیراز کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۱۲۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنگره ایران‌شناسی بین‌المللی می‌شود

محمدعلی عزت زاده دبیر اجرایی نخستین کنگره ملی ایران شناسی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا به برگزاری این رویداد توسط انجمن ایران شناسی اشاره کرد و گفت: این انجمن نخستین انجمن علمی در این حوزه است که در سال ۱۳۲۴ توسط دکتر پورداود تأسیس شد. بعد از یک وقفه دوباره این انجمن از از سال ۱۳۹۶ و با همت دکتر محمود جعفری دهقی فعالیت خود را دوباره آغاز کرد.

وی ادامه داد: برگزاری کنگره‌ها و همایش‌های علمی مهم‌ترین کاری است که انجمن‌های علمی و سازمان‌های مردم نهاد برگزار می‌کنند و در این خصوص انجمن علمی ایران شناسی هم بر آن شد تا با توجه به شعبه‌هایی که در سراسر ایران دارد این رویداد را به صورت متمرکز در تهران آغاز کند.

به گفته دبیر اجرایی کنگره ملی ایران شناسی؛ ارزیابی مکاتب ایران‌شناسی، زبان‌ها و گویش‌های ایرانی، متون ادب فارسی، جغرافیا و تاریخ ایران، فرهنگ و هویت ایرانی، مطالعات اجتماعی، محیط زیست، باستان‌شناسی، هنر و معماری و ادبیات تطبیقی، محور‌های این کنگره خواهد بود که در این خصوص سخنرانان به ایراد سخن می‌پردازند.
عزت زاده در خصوص روند برگزاری کنگره افزود: در روز برگزاری که در تاریخ پنجشنبه، ۲۰ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود در مجموع ۴۱ سخنرانی تعریف شده است که ۳۳ سخنرانی آن در ۷ نشست تخصصی تعریف شده است و ۴ سخنرانی درمراسم افتتاح و ۴ سخنرانی هم در مراسم پایانی آن برنامه ریزی شده است.

وی با اشاره به اینکه تعداد ۱۱۲ چکیده به دبیرخانه ارسال شده است، گفت: از مجموع این تعداد آثار رسیده، ۸۱ چکیده توسط داوران پذیرفته شد که تعدادی از آن‌ها برای سخنرانی، تعدادی برای چاپ و تعدادی هم جهت انتشار در پوستر انتخاب شدند.

وی در خصوص برگزاری این رویداد در سال‌های آتی افزود: از آن جایی که ایران شناسی، مهمترین علمی است که ایران امروز به آن نیاز دارد و باید برای احیای هویت ملی گمشده خود نهایت تلاش را کنیم. در این مسیر آموزش و پژوهش حرف اول را می‌زند و انجمن ایران شناسی در نظر دارد تا در سال اینده این کنگره را به صورت بین المللی برگزار کند و حتی فرصتی را فراهم کنیم تا در شهر‌های مختلف آن را برگزار کنیم.

گفتنی است؛ نخستین کنگره ملی ایران شناسی ایران پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت توسط انجمن ایران شناسی در خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توجه به هویت ملی غایت کنگره است 
  • افتتاح کارگاه تولید تجهیزات پزشکی در کرج/ «ما می توانیم» محقق شد
  • آنچه باید درباره آسم بدانیم/ از باورهای غلط تا راه‌های درمان
  • کنفرانس علوم و فنون هسته‌ای 2024 آغازی برای جهانی شدن جامعه علمی کشور
  • یادداشت| اینوتکس؛ صحنه‌ای جهانی برای نوآوری ایرانی
  • افزایش حق الزحمه دستیاران پزشک به ۱۵ میلیون تومان
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • تأثیر مدیریت دانش بر عملکرد نوآوری در سازمان‌ها
  • کنگره ایران‌شناسی بین‌المللی می‌شود